Ha mindig mindent megértek, hol maradok én?

Tegnap tartottam az Örömterápia Lukács Lilivel nevű FB csoportomban egy újabb live-ot a mérgező kapcsolatokról. Most még te is eléred, pár nap múlva már csak a Klubban lesz elérhető.

És hogy miért beszélek ennyiszer a mérgező kapcsolatokról? Mert nem tudsz örömteli, boldog életet élni, ha körbe vagy véve olyan emberekkel, akik elszívják az energiáidat, rossz érzéseket okoznak, meggátolják a sikereidet stb. stb. Ugye érted, hogy miről beszélek? Olyan ez, mint a Harry Potterben a dementorok jelenléte... 

Tehát fontos, hogy foglalkozzunk ezzel az oldallal is, hogy tudd kezelni ezeket az embereket is, ha szükséges. Hogy egyáltalán merd kezelni az ilyen helyzeteket, merj kiállni magadért! 

A csoport teljesen ingyenes, itt éred el: KATTINTS

Felnőtt-felnőtt kapcsolatban az a normális, és működőképes, ha problémánk van valakivel, azt el tudjuk mondani, meg tudjuk beszélni, és mindkét fél jó érzéssel tud a beszélgetésből távozni. Azonban nagyon kevés ilyet látok sajnos. Általában az egyik fél nekitámad a másiknak, mert sérül az egója, és elmérgesíti a helyzetet... Ez nagyon szomorú, hogy így van, de van megoldás! 

Sokszor mit kapsz válaszul a visszajelzésedre? Azt, hogy nem fújd fel, minek ez a sok hűhó semmiért, lépj már tovább! Vagy rendre utasítanak, hogy hagyd már abba a sértődést, és inkább csináld ezt vagy azt. Ezek tipikus mondatok sok van belőle sajnos, és ilyenkor a másik nem hajlandó elfogadni az érzéseidet... Az érzéseid pedig jogosak, és nem te vagy a hülye, hogy így érzel...

Sajnos az embereknek nehezen megy a felelősségvállalás, és nehezen látják be, ha hibáztak, pedig ez egyáltalán nem lenne szégyen. Sokszor találkozom azzal is, hogy aki hibázott, és például azzal rossz érzést okozott, még ő sértődik meg, és ahelyett, hogy a hibáját helyrehozná, még neked is esik, és próbálja bizonyítani, hogy igenis te vagy a hülye...

Szóval vannak nehéz helyzetek és személyek az életünkben, és anélkül, hogy ezeket a helyzeteket kezelnénk, nem tudunk kiteljesedni, és boldog, örömteli életet élni. Ezért, bár ez tényleg egy nagyon nehéz téma, lépésről lépésre ebben is haladnunk érdemes.

Mindenképpen nézd meg a videót a FB csoportban, ha érint ez a téma, bár elképzelni sem tudom, hogy valakit ne érintene...

Ha pedig úgy érzed, hogy készen állasz a változásra, akkor én többféleképpen is tudlak ebben támogatni. 

Az Örömterápia Mentor Klubban erről a témáról már 3 anyag is van fent, és más nagyon sok, ehhez kapcsolódó anyag is, valamint az online találkozóinkon is segítek ezekben a helyzetekben, kérdezni is mindig lehet, szuper a közösség is, szóval ha a Klubbot választod, biztosan nagyon jól jársz: Kattints ide!

Ebből a témából tervezek egy mini képzést is, ami Klubtagoknak automatikusan elérhető lesz, azonban ez külön is megvásárolható lesz később, még nem tudom mikor végzek vele, de ez is egy lehetőség. Bár miért vennéd meg drágábban, mint ami a klubtagság, ahol még sokkal több anyaghoz hozzáférsz? De persze te tudod, csak mondom, hogy ár-érték arányban a Klub verhetetlen. 

Végül pedig, indulnak az "átlendítő" nevet viselő konzultációim is. Ezek nem folyamatok, hanem egy alkalmas egyéni, online konzultációk, melynek a célja, hogy egy beragadt, elakadt élethelyzetből továbblendülj, és megtaláld a következő lépéseket, és legyen is erőd, hogy meglépd.  Erről egyelőre nálam tudsz érdeklődni, még nincs hozzá oldal, sem foglalási felület. Ami biztos, hogy a kisfiam és meglévő munkáim mellől csak nagyon korlátozott számban tudok ilyet vállalni. Havi 1-4 konzultációt látok reálisnak a következő hónapokban. 

Tehát, ha készen állsz a változásra, én itt vagyok! 

Szeretettel várlak!

Lili

Lukács Lili Örömterápia

[email protected]

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Én is utálom a spam-eket, így ígérhetem, hogy csak akkor írok, ha valóban van olyan mondandóm, ami érdekelhet.