Találd meg a számodra legmegfelelőbb lehetőséget!

Örömterápia Klub

Egy szuper fejlődni vágyó közösség részese lehetsz, ahol mesterkurzusokkal, mini képzésekkel, rengeteg önfejlesztő és coaching gyakorlattal folyamatosan támogatlak az önismereti, valamint a szakmai utadon. 

Figyelem! Július 1-ig tudsz csatlakozni, ha még nem tetted, utána új embert már nem fogadok, megértésedet köszönöm! 

Megnézem a Klubot

Képzéseink

Többféle képzés közül is választhatsz! Vannak online mini és kevésbé mini :) képzések, melyek kiválóak önfejlesztésre és vannak szakmai coach és tréner képzéseink is.

Az önbizalom lépcső képzésemmel megérted, hogy miért vagy bizonyos helyzetekben önbizalomhiányos állapotokban, és megtanulod, hogyan fejleszd az önbizalmad. 

A Teremtsd meg a vágyaidat című online workshop anyagommal pedig képes leszel haladni a céljaid, vágyaid felé, mert ismét csak sokat tanulsz magadról. 

A life coach képzésemmel elsajátíthatod azt a szemléletet, ami segít, hogy az elakadásaidat továbblendítsd, hogy a vágyaidból, álmaidból célt csinálj, és megtanulod, hogyan tudod ezeket a célokat el is érni. Segíthetsz magadnak, és a környezetednek is, sőt, ha ebben szeretnél kiteljesedni szakmailag, arra is van lehetőség. Már előfizetéses rendszerben is elérhető! További 6 különböző coach, 1 tréner és 1 praxis építés továbbképzéseinkkel pedig folyamatosan támogatjuk a karrieredet a segítő szakmában. 

A megújult life coach képzésemet itt éred el

Megnézem!

Érdekel a többi coach és tréner képzésünk is? 

Nézd meg őket itt!

Örömterápia könyv

Az Örömterápia - Válaszd a boldogságot című könyvemmel nem untatlak elméletekkel, hanem lépésről-lépésre vezetlek több, mint 50 gyakorlaton át az örömteli mindennapok felé. Nagyon egyszerű folyamat lesz: olvasod, csinálod, olvasod, csinálod, és egyszer csak azt veszed észre, hogy boldogabb, magabiztosabb, felszabadultabb, energikusabb vagy!

Még pár darab van a LIBRI-ben, de sajnos a költözésünk miatt én már nem tudok neked postázni Spanyolországból a jövőben. Ebook formában hamarosan elérhető lesz megint. 

Egyéni mentorálás, konzultáció, tanácsadás

Ha szeretnéd, hogy személyesen kísérjelek az utadon, korlátozott számban erre is van lehetőség. 

Lépj velem kapcsolatba