Találd meg a számodra legmegfelelőbb lehetőséget!

Örömterápia Mentor Klub

Egy szuper fejlődni vágyó közösség részese lehetsz, ahol mesterkurzusokkal, mini képzésekkel, rengeteg önfejlesztő és coaching gyakorlattal folyamatosan támogatlak az önismereti, valamint a szakmai utadon.

Megnézem a Klubot

Képzéseink

Többféle képzés közül is választhatsz! Vannak online mini és kevésbé mini :) képzések, melyek kiválóak önfejlesztésre és vannak szakmai coach és tréner képzéseink is.

Az önbizalom lépcső képzésemmel megérted, hogy miért vagy bizonyos helyzetekben önbizalomhiányos állapotokban, és megtanulod, hogyan fejleszd az önbizalmad. 

A Teremtsd meg a vágyaidat című online workshop anyagommal pedig képes leszel haladni a céljaid, vágyaid felé, mert ismét csak sokat tanulsz magadról. 

A life coach képzésemmel elsajátíthatod azt a szemléletet, ami segít, hogy az elakadásaidat továbblendítsd, hogy a vágyaidból, álmaidból célt csinálj, és megtanulod, hogyan tudod ezeket a célokat el is érni. Segíthetsz magadnak, és a környezetednek is, sőt, ha ebben szeretnél kiteljesedni szakmailag, arra is van lehetőség. Már előfizetéses rendszerben is elérhető! További 6 különböző coach, 1 tréner és 1 praxis építés továbbképzéseinkkel pedig folyamatosan támogatjuk a karrieredet a segítő szakmában. 

Érdekel a többi coach és tréner képzésünk is? 

Nézd meg őket itt!

Örömterápia könyv

Az Örömterápia - Válaszd a boldogságot című könyvemmel nem untatlak elméletekkel, hanem lépésről-lépésre vezetlek több, mint 50 gyakorlaton át az örömteli mindennapok felé. Olvashatsz elengedésről, célkitűzésről, önszeretetről, bőség teremtésről, motivációról és még sok-sok dologról, amik segítenek kiteljesíteni az életed! Nagyon egyszerű folyamat lesz: olvasod, csinálod, olvasod, csinálod, és egyszer csak azt veszed észre, hogy boldogabb, magabiztosabb, felszabadultabb, energikusabb vagy!

Érdekel

Egyéni mentorálás, konzultáció, tanácsadás

Ha szeretnéd, hogy személyesen kísérjelek az utadon, korlátozott számban erre is van lehetőség. 

Lépj velem kapcsolatba